www.srpskakuca.org.rs

ДАНИ ЧАЈА И ЛЕКОВИТОГ БИЉА

Традиционална манифестација "Дани чаја и лековитог биља" одржава се сваке године почев од 2000. године у галерији и клубу уметника Културног центра "Српска кућа". У оквиру манифестације испијају се, дегустирају и презентују чајеви као и производи од лековитог биља. Кроз ову манифестацију упознајемо посетиоце са лековитим својствима чаја као напитка као и лековитим биљкама као здравој храни и лековитим травама као природним препаратима који се користе код лечења.

Сама манифестација траје три дана са централним и пратећим дешавањима. Ова манифестација ушла је у календар збивања Туристичке организације Србије за половину месеца децембра када се одржава.

Учесници манифестације су реномирани произвођачи и дистрибутери како чајева тако и производа од лековитог биља. Планирамо да у манифестацију укључимо и представнике страних амбасада земаља где је конзумација чаја и лековитих биљака традиционална (земље Далеког истока).У оквиру пратећих манифестација организују се предавања о лековитости чајева и лековитих биљака, такође организују се и сусрети са сликарима, писцима и глумцима.

Ако сте произвођач, дистрибутер или сте на било који начин у додиру са чајевима и лековитим биљем обратите нам се путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , или на бројеве телефона (+381) 12 211 055, (+381) 12 211 066. Ако желите да нас контактирате путем интернета пишите нам на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Факс нам можете послати на број (+381) 12 211 055. За оне који желе да нас посете и присуствују манифестацији "Дани чаја и лековитог биља" адреса "Српске куће" је Хајдук Вељкова 23, Пожаревац (прекопута Саборне Цркве) -
ДОБРОДОШЛИ !

СРПСКА КУЋА ФЛЕШ

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

ЧАСОВНИК