www.srpskakuca.org.rs

КИЧИЦОМ И ПЕРОМ ДО ЛЕПОТЕ И ПРИЈАТЕЉСТВА У НОВОМ МИЛЕНИЈУМУ

15. октобра 1999. године отпочето је са реализацијом пројекта "Кичицом и пером до лепоте и пријатељства у новом миленијуму". Овај пројекат је рађен под слоганом "Ниједан дан без културног догађаја у Српској кући". Од тада је нашу галерију посетило преко 50 000 посетилаца, Само једну изложбу, сликара и графичара Павла Миладиновића, погледало је око 5800 посетилаца. а до данас представило се преко 300 уметника, из разних крајева Србије и иностранства, изложено је преко 10000 слика и 3000 скулптура.

 

Ова манифестација траје целе године и у њој могу учествовати уметници различитих интересовања. Српска кућа им пружа простор за презентовање њихових уметничких дела и омогућава сусрете са другим уметницима. Изложбе и књижевне вечери су изузетно посећене тако да уметници имају прилику да своја дела прикажу широком кругу посетилаца као и медијима. После изкожбе приређује се дружење са уметнцима у клубу Српске куће - "Поштанска касина".

Ако сте уметник коме треба простор за излагање, или ако желите да будете спонзор изложбе или књижевне вечери обратите нам се путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   или на бројеве телефона (+381) 12 211 055, (+381) 12 211 066. Факс нам можете послати на број (+381) 12 211 055. Посетиоце чекамо у "Српској кући" на адреси Пожаревац, Хајдук Вељкова 23 (прекопута Саборне Цркве) - ДОБРОДОШЛИ !

СРПСКА КУЋА ФЛЕШ

Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

ЧАСОВНИК